+32 476 979 919

Executive Coaching

Voor Vrouwelijke Onderneme'rs en Leidinggevenden

Nu is het moment aangebroken om je volle potentieel te activeren en het leven, de carrière of de business van je dromen te creëren.

Als vrouwelijke ondernemer of leidinggevende wordt er veel van je verwacht, zoals jij wellicht ook veel van de wereld verwacht. Executive coaching helpt je om vanuit een veilige omgeving naar je volgende level te werken.

Vergroot Je Impact

door gebruik te maken van de kracht van authenticiteit

Als hoog aangeschreven business en ondernemer coach, mentor en transformationele trainer kies ik mijn klanten zorgvuldig uit. Ik neem alleen cliënten aan die klaar zijn voor verandering, die openstaan voor andere mogelijkheden en die moedig genoeg zijn om de eerste stap te zetten. Ik begeleid je bij je loopbaan, carrière, business of leven om de resultaten de behalen die je wenst en bovenal verdient.

 

 

Verwacht inzichten die je vooruit helpen, een verhoogd zelfvertrouwen waardoor je opnieuw vorm durft geven aan die grootse dromen, een omarming van je grootsheid zodat je je rechtmatige plek in de wereld terug inneemt.

 

Sessies kunnen live of online plaatsvinden.

 

Wat is executive coaching?

Als vrouwelijke ondernemer of leidinggevende kan de druk groot zijn om te presteren. Moeilijke beslissingen nemen, niet noodzakelijk bij iemand terecht kunnen, het gevoel alleen te staan aan de top zijn maar enkele van de uitdagingen of obstakels waar je tegen aan loopt.

Het kan daarom enorm deugd doen om een sparring te partner te hebben die zonder oordeel of zonder belang kan luisteren. Die met een frisse kijk van buitenaf een ander perspectief kan bieden. Iemand die je helpt om je visie helder te krijgen, die je helpt om diep contact met je pure en krachtige kwaliteiten te maken, die je begeleidt om je groei mindset te activeren.

Het resultaat van executive coaching is dat je zelfvertrouwen vergroot, dat je ‘unapologetic’ wordt in het bereiken van je gewenste resultaat, dat je je impact vergroot en dat je vanuit authenticiteit je leiderschap toont.

Wat kan je verwachten

van de sessies?

Personen die met mij hebben gewerkt, ervaren groei en evolutie in hun eigen leven, of ze nu een eigen bedrijf willen starten, af willen komen van hun negatieve zelfpraat of hun zelfrespect en zelfwaardering willen vergroten. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze iets willen veranderen.

Met mijn begeleiding hoef jij die verandering niet alleen te maken. Je hebt iemand aan je zijde die je aanmoedigt, je inspireert en je mogelijkheden laat zien.

Je zal meer zelfvertrouwen ervaren en met meer duidelijkheid en overtuiging in de richting van je dromen beweegt. 

Je zult je relaties verbeteren en je impact vergroten. 

Je zult meer vrijheid ervaren door meer keuzes te creëren, terwijl je je schitterende toekomst bouwt.
Je begint je dromen vorm te geven en zet stappen vooruit om ze waar te maken.

Veel van mijn cliënten beschrijven dat ze zich sterker voelen en meer controle over hun leven en carrière hebben.

Stuur me een bericht

Heb jij nood aan een effectieve coaching in België, Nederland of daarbuiten? Twijfel dan niet om me een bericht te sturen via het contactformulier. Laat zien dat jij de moed hebt om je gebrek aan zelfvertrouwen aan te pakken en ontdek alles over mij en wat ik doe als business en ondernemer coach, executive coach en transformationele trainer. Bekijk zeker ook alle videocursussen in de webshop of download jouw gids tot zelfliefde online. Je kan altijd bellen naar +32476979919 of e-mailen naar hello@yasminafadli.com als je nog met vragen zit.

GETUIGENISSEN