+32 476 979 919

Executive & Leiderschap Coach

  • Persoonlijke en organisatorische groei
  • Leid verandering & inclusie
  • Communicatie

Het is eenzaam aan de top! 

Een gezegde dat jouw als leider of ondernemer er van weerhoudt om de ondersteuning te zoeken die je nodig hebt. Zodat je de vele uitdagingen die gepaard gaan met je rol op een efficiënte manier kan aangaan.


Wil je graag een sparringpartner? 

Kan je hulp gebruiken in beslissingen nemen? 

Heb je behoefte aan een manier om je team(s) te motiveren en inspireren? 

Ben je klaar om de fun-factor in je rol te verhogen?


Om de volgende beste versie van jezelf te worden kan een executive coach je de boost geven die jij nodig hebt!


Met mijn executive coaching stijgt je zelfvertrouwen bij het leiding geven en vergroot je jouw impact.

Als jouw empowerment coach geef ik je een boost om je groeimogelijkheden voor jezelf en voor je bedrijf te realiseren. 
Ik help je om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen of te verdiepen. Zo versterk je jouw team, maak je meer impact en behaal je de resultaten die je wenst en bovenal verdient. Ik leer je technieken aan die het beste bij jou passen als je leiding wilt geven. Hiermee sta je met meer kracht in het leven en beweeg je van angst naar (zelf)vertrouwen

Een groeimindset, of ‘gladiator’ mindset zoals ik het noem, is daarbij essentieel. Dat is niet alleen bij jou als leider, maar ook bij je teamleden.

De groei in je business of het behalen van de gewenste resultaten is rechtsreeks verbonden met je persoonlijke ontwikkeling. Zet daarom mijn coaching in om je naar jouw next level te gidsen. 

Lees zeker ook meer over mij en je ontdekt waarom ik je hiermee zo goed kan helpen. 

Bel of whatsapp mij op 0476 97 99 19 of stuur een mail naar hello@yasminafadli.com