+32 476 979 919

GRATIS E-BOOK

Gids Tot Zelfliefde.

Dit ebook is een gids om meer zelfliefde te ontwikkelen.
Ontdek hoe je jouw zelfrespect en eigenwaarde kan vergroten en ‘wildly’ succesvol kan worden.

Je bent Genoeg en Je bent het Waard!

Ben je altijd op zoek naar de waardering van anderen om je te prijzen, van je te houden, je te zien of gevalideerd te voelen?
Leef jij met de angst om beoordeeld, afgewezen of niet aardig gevonden te worden?

Je bent niet alleen!

Dit e-book helpt je om naar binnen te gaan en de kracht van authenticiteit te activeren. Het boek helpt je om jezelf op een onbeschaamde manier aan de wereld te tonen.

Ontdek wie je ECHT bent

Pas als je weet wie je bent en wat je drijft, kan je jezelf volledig accepteren? Maak opnieuw verbinding met je pure en krachtige kwaliteiten en kijk hoe ze je kunnen helpen je dromen waar te maken.

Bevrijd jezelf

Bevrijd jezelf van het juk van de verwachtingen van anderen. Doe onderzoek naar jezelf en geef jezelf toestemming om te ontdekken welke diamant je bent. Durf jezelf te zijn!

Positioneer jezelf krachtig

Toon jezelf zoals je bent, omarm je waarde en zet jezelf krachtig neer in de wereld. Begrijp dat er mensen zijn die op je wachten en die voordeel zullen halen uit wat jij voor hen kan betekenen.

controleer Je Gedachten

Word je bewust van je gedachten, ze zijn de poorten naar je emoties, die op hun beurt je gedrag aansturen. Vergroot je eigenliefde door de betekenis die je geeft aan externe situaties te veranderen.

Hoi, ik ben

Yasmina Fadli

“De wereld heeft je nodig, nu meer dan ooit. Er is geen betere tijd dan dit moment om alles uit de kast te halen en te gaan voor wat jij wilt bereiken. Het is nu tijd om je potentieel te activeren en je innerlijke kracht te ontdekken.

Je bent krachtiger dan je denkt.
Je bent genoeg en je bent het waard!

Ik ben hier om je aan je grootsheid te herinneren. En ik ben er om je te ondersteunen op de weg daarnaartoe. Ik ben de grootste cheerleader die je ooit zult ontmoeten.”