+32 476 979 919

Home » Loopbaanbegeleiding coach

✓ Online groepscoaching

✓ Bedrijven en particulieren

✓ Videocursussen

Professionele loopbaanbegeleiding bij een coach

Heb jij dringend een aangepaste loopbaanbegeleiding nodig van een ervaren coach in België of Nederland? Schakel dan de professionele hulp in van mij, Yasmina Fadli. Ik geef persoonlijke online cursussen om jouw talenten opnieuw naar boven te brengen, zodat jij die optimaal kan benutten in je huidige job. Als lifecoach laat ik jou de mogelijkheden zien die jij uit het oog bent verloren in zowel je privéleven als je werkleven.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Yasmina bij een lezing

Kies voor een persoonlijke loopbaanbegeleiding van een coach

Ben jij op zoek naar de ideale loopbaanbegeleiding van een coach die jou kan inspireren? Bereik je nooit de resultaten die je voor ogen had? Dan zit je goed bij Yasmina Fadli. Ik bied als business coach in Antwerpen een ander perspectief of een unieke insteek op jouw functie, zodat jij weer gedreven en enthousiast bent over het werk dat je verricht. Win samen met mij je zelfvertrouwen terug om je eigen stem te gebruiken in je huidige functie. Tijdens mijn sessies daag ik jou uit om de zaken vanuit een doelgerichte, positieve insteek te benaderen zonder in te boeten op het menselijke aspect. Op die manier leg jij de basis voor een persoonlijke groei van het bedrijf.

Koop jouw cursus online

Heb jij moeite om jezelf te vinden binnen je functie of binnen een bedrijf? Reken dan op de professionele loopbaanbegeleiding van coach Yasmina Fadli om jouw stem binnen een bedrijf te vinden. Ik bied afzonderlijk cursussen aan voor particulieren, maar voorzie ook online groepscoachings voor bedrijven. Bij interesse kan je mij contacteren door te bellen naar +32476979919 of te e-mailen naar hello@yasminafadli.com en ik help je zo snel mogelijk verder.