+32 476 979 919

Good teams become great ones
when the members trust each other enough
to surrender the 'Me' for the 'We'.

Phil Jackson

Vergroot Je Impact door het Volledige Potentieel van Je Team te Activeren

Vertrouw volledig op de capaciteiten van jouw team!
Communiceer impactvol en zinvol om een open en transparante werkcultuur te creëren
Faciliteer de bijdrage van elk teamlid aan het grotere geheel

3 stappen naar een team dat meer is dan de som der delen!

Maak verbinding met je VISIE

Gebruik een sterke visie om alle teamleden te verbinden met het grotere geheel. Als iedereen kan instemmen met de visie die je naar voren brengt, zal elk individueel teamlid zijn of haar bijdrage als zinvol ervaren.

Definieer de IDENTITEIT van je team

Een sterk en samenhangend team weet wie ze willen zijn en hoe ze dat willen bereiken. Vanuit die identiteit vindt ieder teamlid zijn plek en zet zij/hij haar/zijn unieke talenten in om de resultaten te behalen die je als team wilt behalen.

Activeer de GLADIATOR MINDSET

Implementeer een cultuur waarin het geven van feedback een tweede natuur wordt, waar falen wordt gezien als een kans om te leren en te groeien en verleg de grenzen van het eigen kunnen om meer kansen en mogelijkheden te zien en te creëren.

WAT ALS JIJ JE IMPACT KAN VERGROTEN?

Veel organisaties willen hun impact vergroten, niet alleen bij hun klanten maar ook bij hun partners en potentiële investeerders. Om dat te bereiken is het noodzakelijk om een best-in-class team te creëren. Dit betekent het implementeren van een mensgerichte aanpak. Dat betekent een plek waar zorg en respect wordt geboeden aan alle mensen binnen je team en er een veilige en ondersteunende omgeving wordt gecreërd waarin iedereen kan groeien en evolueren.

Het blijkt ook enorm succesvol en winstgevend te zijn als je zelfsturende leiders creëert waardoor een team als één verbonden entiteit ageert.

Boek je GRATIS discovery call nu. Klik op onderstaande knop en boek je 30-minuten gesprek. We doen een korte intake en bespreken de resultaten die je wilt bereiken. Of we daarna samenwerken, hangt af van de match die we allebei voelen. Hoe dan ook, je vertrekt na dit gesprek met meer helderheid over je volgende stappen.

*Ik neem alleen cliënten aan die moedig genoeg zijn om in actie te komen voor een positieve verandering. Wees klaar om tijdens ons gesprek heel wat aantekeningen te maken.