+32 476 979 919

Good teams become great ones
when the members trust each other enough
to surrender the 'Me' for the 'We'.

Ik help je groeien als bedrijf

Heeft jouw onderneming in België of Nederland dringend een business coach nodig om te kunnen groeien als bedrijf?. Yasmina Fadli zorgt als transformationele trainer in Antwerpen en ver daarbuiten voor een aanzienlijke groei binnen bedrijven. Ontdek de ontwikkelingstraining voor bedrijven en vergroot je impact door het volledige potentieel van je team te activeren! Vertrouw volledig op de capaciteiten van je team en communiceer impactvol en zinvol. Enkel zo creëer je een open en transparante werkcultuur en kan elk teamlid een unieke bijdrage leveren aan het grotere geheel.

 

In drie stappen naar een team dat meer is dan de som der delen om te groeien als bedrijf!

Yasmina Fadli, transformationele trainer en business coach voor bedrijven, stelt bij een business coaching of trainingstraject steeds de interne en nadien de externe groei van bedrijven voorop. Om te kunnen groeien als bedrijf is het belangrijk om de communicatie en visie binnen een bedrijf scherp te stellen. Tijdens mijn groepscoaching en trainingstrajecten zet ik drie belangrijke pijlers centraal:

Maak verbinding met je VISIE

Gebruik een sterke visie om alle teamleden te verbinden met het grotere geheel. Als iedereen kan instemmen met de visie die je naar voren brengt, zal elk individueel teamlid zijn of haar bijdrage als zinvol ervaren en zie je vanzelf je bedrijf hierdoor groeien.

Definieer de IDENTITEIT van je team

Een sterk en samenhangend team weet wie ze willen zijn en hoe ze dat willen bereiken. Vanuit die identiteit vindt ieder teamlid zijn plek en zet zij of hij haar of zijn unieke talenten in om de resultaten te behalen die je als team wilt behalen. Mijn coaching en trainingstrajecten hebben hierbij al veel bedrijven geholpen.

Activeer de GLADIATOR MINDSET

Implementeer een cultuur waarin het geven van feedback een tweede natuur wordt, waar falen wordt gezien als een kans om te leren en een groei binnen bedrijven mogelijk te maken. Verleg de grenzen van het eigen kunnen om meer kansen en mogelijkheden te zien en te creëren. Alleen zo kun je als bedrijf exponentieel groeien.

Wat als jij je impact kan vergroten en zo als bedrijf kan groeien?

Veel organisaties willen groeien als bedrijf en hun bedrijfsimpact vergroten, zowel bij hun klanten alsook bij hun partners en potentiële investeerders. Om dat te bereiken is het noodzakelijk om een best-in-class team te creëren. Dit betekent het implementeren van een mensgerichte aanpak. Tijdens mijn ontwikkelingstraining ga ik als transformationele trainer voor bedrijven samen met jouw team op zoek naar die menselijke factor. Creëer zo een plek waar zorg en respect wordt geboden aan alle mensen binnen je team en er een veilige en ondersteunende omgeving aanwezig is waarin iedereen kan groeien en evolueren. Zorg met een effectieve business coaching voor bedrijven en een ontwikkelingstraining met een transformationele trainer voor een aanzienlijke groei van jouw onderneming!

*Ik neem alleen cliënten aan die moedig genoeg zijn om in actie te komen voor een positieve verandering. Wees klaar om tijdens ons gesprek heel wat aantekeningen te maken.

Boek je gratis discovery call nu

Klik op onderstaande knop en boek je 30-minuten gesprek. We doen een korte intake en bespreken de resultaten die je wilt bereiken. Of we daarna samenwerken, hangt af van de match die we allebei voelen. Je vertrekt na dit gesprek hoe dan ook met meer helderheid over je volgende stappen. Bel naar +32476979919 of stuur een e-mail naar info@yasminafadli.com voor meer informatie. Doe een beroep op een ervaren business coach, transformationeel trainer en de juiste ontwikkelingstraining voor bedrijven om te kunnen groeien als bedrijf. Lees meer over mij en wat ik voor jou kan betekenen.