+32 476 979 919

Ik kan je

Ik ben Yasmina Fadli

Het is mijn passie om het leven van anderen positief te beïnvloeden en de creatie van schitterende toekomsten te faciliteren, door het geven van relateerbare en betrouwbare begeleiding. 

Als een hoog aangeschreven empowerment coach en transformationele trainer werk ik met tieners, leidinggevenden en ondernemers. Ik stel mensen in staat om op te staan, zichzelf te laten zien, hun stem te gebruiken en meer impact te creëren!

helpen!

I Can Help

You!

I'M Yasmina Fadili

My mission is to positively impact lives and facilitate the creation of brilliant futures by providing specific guidance. 

As a highly regarded empowerment coach and transformational trainer working with business executives, female entrepreneurs and leadership professionals, I empower people to stand up and become visible!

I'VE GOT YOUR

back, front and sides!

Het heeft me 30 jaar van leren en ervaren, falen en opstaan gekost voordat ik dit leven heb gebouwd, waar ik nu zo van hou. Ben je benieuwd wat mij heeft geholpen om de verandering te maken die nodig was? Het shiften van fear-based leven naar trust-based is de belangrijkste sleutel geweest! Ik begon te denken vanuit mogelijkheden in plaats van alleen maar obstakels te zien. Ik veranderde de drang om anderen te behagen naar mijn eigen kracht te ontwikkelen en meer en meer mijn hart te volgen. Ik nam meer en meer beslissingen vanuit mijn eigen integriteit in plaats van de richtlijnen van anderen te volgen.

Het gaat jou geen 30 jaren kosten om te starten met het creëren van jouw schitterende toekomst en in je grootsheid te stappen, want ik ben hier om je vooruit te helpen op een efficiëntere manier.

yasmina

Certified Transformational Coach

Dit is hoe mensen naar mij kijken…

Ik ben een hoog aangeschreven empowerment coach, transformational trainer, inspirerende en motiverende spreker. Tieners, personen en organisaties over de hele wereld, die bewust zijn dat hun impact in de wereld groter kan zijn, werken met mij samen zodat ze van angst naar vertrouwen kunnen overstappen en hun eigenwaarde kunnen vergroten door de kracht van authenticiteit te activeren.

Ik geloof heel erg dat er in ieder van ons een geweldig potentieel zit, ongeacht van je achtergrond of huidige situatie. Ik help dat potentieel te activeren, zodat je de resultaten kan behalen die je wenst en verdient en daardoor een meer vervullend leven kunt leiden.

Hier is mijn persoonlijke waarheid...

Ik hou van leren en kennis vergaren
Mijn leraren zouden het nooit geraden hebben, maar ik hou van leren. Ik hou ervan kennis te vergaren en dit toe te passen zodat ik kan groeien en evolueren in mijn volgende beste versie. Het blijkt dat alle dingen die ik voornamelijk buiten de schoolpoorten heb geleerd me geholpen hebben mijn schitterende toekomst vorm te geven en smoorverlierd op mezelf te worden.

Alhoewel mensen denken dat ik een extravert iemand ben, verkies ik mijn tijd voornamelijk alleen door te brengen
Mensen kijken misschien naar mij en denken dat ik een grote persoonlijkheid heb, maar ik krijg energie van lezen, wandelen in de natuur en het observeren van anderen en mezelf. Ik heb liever diepgaande en zinvolle gesprekken. Het is een uitdaging voor mij om deel te nemen aan small talk.

Staan voor je waarden en een zinvol leven
Een zinvol leven leiden is voor mij dienstbaar zijn aan een betere wereld, op welke manier dan ook. Als ik kan bijdragen aan een betere wereld, een beter leven, een betere manier, dan voel ik me voldaan. En in een wereld waar waarden wat verloren lijken te gaan, wil ik een advocaat zijn voor de waarden die belangrijk zijn in een mooie wereld. Vrijheid, verbinding en vertrouwen.

WAT HEB JE TE

verliezen?

Het hebben van een coach lijkt veel op het hebben van een personal trainer, maar dan voor je leven. Je kan heel veel vooruitgang boeken in je eentje, maar met behulp van gerichte ondersteuning kun je je resultaten exponentieel verhogen!

Als je nog geen coach hebt, laten we dan eens praten! Ik help je met de dingen waar jij momenteel tegenaan loopt of die jij anders wilt zien. De volgende stap die jij kan zetten is een GRATIS Empowerment sessie via Zoom inplannen. Ga je gang en klik hieronder om je gesprek onmiddellijk in mijn kalender te boeken!