+32 476 979 919

Gelukkige mensen bouwen aan hun interne wereld.
Ongelukkige mensen geven hun buitenwereld de schuld.

- T. Harv Eker

Volg jouw coachingstraject online of live

Waar begin je ?

Je eerste stap is het boeken van een GRATIS empowerment call met mij. Klik op onderstaande knop en plan je 30-minuten sessie nu in. We doen een korte intake en bespreken welke resultaten jij wilt bereiken en welke dromen jij wilt realiseren. Of we daarna samenwerken, hangt ervan af of we allebei een match voelen. Hoe dan ook vertrek je met meer duidelijkheid over wat mogelijke volgende stappen zijn.

Vergroot Je Impact

door gebruik te maken van de kracht van authenticiteit

Als hoog aangeschreven business coach, empowerment coach en transformationele trainer kies ik mijn klanten zorgvuldig uit. Ik neem alleen cliënten aan die klaar zijn voor verandering, die openstaan voor andere mogelijkheden en die moedig genoeg zijn om de eerste stap te zetten. Ik begeleid je bij je loopbaan, carrière, business of leven om de resultaten de behalen die je wenst en bovenal verdient.

Hoe werkt het ?

Mijn klanten werken met mij samen via de videocursussen, een (online) groepscoaching of een één-op-één coaching die ik aanbied. Ik werk voornamelijk in België en Nederland maar ben ook zeer actief internationaal.


Groepscoaching is prachtig omdat je ook leert van de inzichten en bijdragen van andere deelnemers. Het deelproces is zeer waardevol, vooral wanneer we moeilijke tijden doormaken. Zo zie je meestal dat je niet de enige bent die iets aan het ervaren of beleven is. Er wordt een collectieve wijsheid gecreëerd gedurende de tijd samen. Ook krijg je bij deze groepscoaching de kans om je persoonlijk leiderschap te activeren.
Eén-op-één coaching is zeer exclusief. Je hebt me dan helemaal voor jezelf. 

 

Je kunt je niet verstoppen, de verantwoordelijkheid is veel groter. We werken samen aan de uitvoering van jouw actieplan en ik hou je verantwoordelijk voor je grootsheid. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, waardoor je proces en voortgang versneld worden.

Wat kan je verwachten

van de sessies?

Personen die met mij hebben gewerkt, ervaren groei en evolutie in hun eigen leven, of ze nu een eigen bedrijf willen starten, af willen komen van hun negatieve zelfpraat of hun zelfrespect en zelfwaardering willen vergroten. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze iets willen veranderen. Met mijn begeleiding hoef jij die verandering niet alleen te maken. Je hebt iemand aan je zijde die je aanmoedigt, je inspireert en je mogelijkheden laat zien. Je zal meer zelfvertrouwen ervaren als je met meer duidelijkheid en overtuiging in de richting van je dromen beweegt. Je zult je relaties verbeteren. Je zult meer vrijheid creëren omdat je meer keuzes hebt, terwijl je je schitterende toekomst bouwt. Je begint je dromen vorm te geven en zet stappen vooruit om ze waar te maken. Veel van mijn cliënten beschrijven dat ze zich sterker voelen en meer controle over hun leven hebben.

Stuur me een bericht

Heb jij nood aan een effectieve coaching in België, Nederland of daarbuiten? Twijfel dan niet om me een bericht te sturen via het contactformulier. Laat zien dat jij de moed hebt om je gebrek aan zelfvertrouwen aan te pakken en ontdek alles over mij en wat ik doe als business coach, empowerment coach en transformationele trainer. Bekijk zeker ook alle videocursussen in de webshop of download jouw gids tot zelfliefde online. Je kan altijd bellen naar +32476979919 of e-mailen naar hello@yasminafadli.com als je nog met vragen zit.

GETUIGENISSEN