+32 476 979 919

Gelukkige mensen bouwen aan hun interne wereld.
Ongelukkige mensen geven hun buitenwereld de schuld.

- T. Harv Eker

WAAR

Begin je ?

Je eerste stap is het boeken van een GRATIS empowerment call met mij. Klik op onderstaande knop en plan je 30-minuten sessie nu in. We doen een korte intake en bespreken welke resultaten jij wilt bereiken en welke dromen jij wilt realiseren.
Of we daarna samenwerken, hangt af of we allebei de match voelen. Hoe dan ook, je vertrekt met meer duidelijkheid over wat mogelijke volgende stappen zijn.

Vergroot Je Impact

door gebruik te maken van de kracht van authenticiteit

Als hoog aangeschreven empowerment coach en transformational trainer ben ik zorgvuldig in het kiezen van mijn klanten.
Ik neem alleen cliënten aan die klaar zijn voor verandering, die openstaan voor andere mogelijkheden en die moedig zijn om de eerste stap te zetten.

Hoe werkt het ?

Mijn klanten werken met mij samen via de videocursussen, de groepscoaching programma’s of de één-op-één coaching die ik aanbied.

 

Groepscoaching is prachtig omdat je ook leert van de inzichten en bijdragen van andere deelnemers. Het deelproces is zeer waardevol, vooral wanneer we moeilijke tijden doormaken. Bij het delen zie je meestal dat je niet de enige bent die door iets gaat. Er wordt een collectieve wijsheid gecreëerd gedurende de tijd samen.

 

Eén-op-één coaching is zeer exclusief. Je hebt me dan helemaal alleen voor jezelf. Je kunt je niet verstoppen, de verantwoordelijkheid is veel groter. We werken samen aan de uitvoering van jouw actieplan en ik hou je verantwoordelijk voor je grootsheid. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, waardoor je proces en voortgang versneld worden.

Wat kan je verwachten

tijdens je tijd met mij ?

Personen die met mij hebben gewerkt, ervaren groei en evolutie in hun eigen leven, of ze nu een eigen bedrijf willen starten, af wilden komen van hun negatieve zelfpraat of hun zelfrespect wilden vergroten.
Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze iets willen veranderen.

Met mijn begeleiding hoef jij die verandering niet alleen te maken. Je hebt iemand aan je zijde die je aanmoedigt, je inspireert en je mogelijkheden laat zien. 

Je zal meer zelfvertrouwen ervaren als je met meer duidelijkheid en overtuiging in de richting van je dromen beweegt. Je zult je relaties verbeteren. Je zult meer vrijheid creëren omdat je meer keuzes hebt terwijl je je schitterende toekomst bouwt. Je begint je dromen vorm te geven en zet stappen vooruit om ze waar te maken.

Veel van mijn cliënten beschrijven dat ze zich sterker voelen en meer controle over hun leven hebben.

GETUIGENISSEN