+32 476 979 919

Home » Persoonlijke groei bedrijf

✓ Online groepscoaching

✓ Bedrijven en particulieren

✓ Videocursussen

Zorg voor een persoonlijke groei in je bedrijf

Boekt jouw onderneming geen vooruitgang en wil je meer inzetten op een persoonlijke groei van je werknemers in je bedrijf? Dan zit je goed bij Yasmina Fadli. Als ervaren mentor van ondernemingen stel ik een persoonlijke groei en optimale ondersteuning in teams en bedrijven centraal. Bij mij leer je focussen op het grotere geheel en op een collectieve visie waar elk teamlid een unieke bijdrage aan kan leveren.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Yasmina bij een lezing

Maak ruimte voor de persoonlijke groei en ondersteuning binnen de teams in een bedrijf

Een progressief bedrijf streeft vandaag naar een optimale samenwerking als team. Daarbij is het cruciaal dat je nog steeds ruimte houdt voor de persoonlijke groei en ondersteuning van elke werknemer binnen de teams in je bedrijf. Mijn coaching kan jou helpen om samen te kunnen groeien als één sterk bedrijf. Ik organiseer aangepaste groepscoachings waarbij ik als mentor zorg voor een persoonlijke groei in bedrijven. Ik leer jou en jouw team om te denken vanuit mogelijkheden in plaats van obstakels zodat jullie samen de resultaten die jullie willen bereiken ook effectief behalen. Zo creëer je als teamleider ruimte voor een persoonlijke ontwikkeling en groei in jouw bedrijf en kan je je onderscheiden van andere bedrijven. Een coachingsessie met mij als business coach of mentor is essentieel om de interne communicatie op punt te stellen en iedere unieke stem aan bod te laten komen binnen een team.

Schrijf je in voor een coaching

Zorg met mij als ervaren mentor in bedrijven voor een sterke teamleider die een persoonlijke groei en ondersteuning vooropstelt binnen verschillende teams van het bedrijf. Enkel zo vorm je een sterkere, collectieve visie. Heb je interesse in een groepscoaching? Twijfel dan niet om je in te schrijven en jouw cursus in te plannen. Je kan me contacteren door te bellen naar +32476979919 of te e-mailen naar hello@yasminafadli.com. Doe een beroep op mij als mentor om een persoonlijke groei te kunnen doormaken in bedrijven. Ik ben actief in zowel België als Nederland en werk met online sessies en videocursussen voor particulieren.