+32 476 979 919

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen

Wil jij graag starten met loopbaanbegeleiding? Ik help je graag mee vorm te geven aan jouw droomcarrière.

De individuele loopbaanbegeleiding helpt je op maat van jouw specifieke situatie. Overweeg je een carrièreswitch,  wil je als ondernemer of zelfstandige je business verder uitbouwen, of wil je binnen jouw organisatie groeien, dan is een loopbaanbegeleidingstraject echt iets voor jou.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding kan ingezet worden voor alle obstakels op je werk waar je hulp bij kan gebruiken. Of het nu om heroriëntatie binnen je organisatie gaat of je wilt groeien in je functie, ik sta voor je klaar.

Of je nu werknemer of ondernemer bent, ik help je de regie over je carrière te nemen en meer energie te ervaren en een positieve flow te creëren.

In een traject van minimum 4 en maximum 7 uren, ontdekken we samen de mogelijkheden om concrete stappen te zetten naar een werksituatie waar jij blij van wordt en voldoening uit haalt.

Boek je GRATIS kennismakingsgesprek NU!

Klik op onderstaande knop en boek je GRATIS 30-minuten kennismakingsgesprek. We doen een korte intake en bespreken de resultaten die je wilt bereiken.
Of we daarna samenwerken, hangt af van de match die we allebei voelen. 
Je vertrekt na dit gesprek hoe dan ook met meer helderheid over je volgende stappen.

Doe een beroep op mij, Yasmina Fadli. Als groei architect, business coach en transformational trainer help ik jou groeien naar jouw next level.
Lees meer over mij en wat ik voor jou kan betekenen.

Wat anderen over mij zeggen...