+32 476 979 919

Zeg me niet dat de lucht de limiet is, als er voetstappen op de maan staan.

#noteenagerleftbehind

Het is mijn levensmissie om een veilige ruimte voor tieners te creëren. Een omgeving die een plek biedt waar je als tiener alles kunt leren wat het huidige onderwijssysteem niet biedt.

Ik wil je helpen om smoorverliefd te worden op jezelf, je emoties te begrijpen en te uiten, je te laten zien hoe je met geld omgaat en je te leren hoe je beslissingen kan nemen die gebaseerd zijn op jouw integriteit.

Ik geloof dat er zoveel potentieel in ons allemaal zit. En dat je een schitterende toekomst kan bouwen ongeacht je achtergrond, je huidige omstandigheden of je levenssituatie. 

Ik ben hier om je te laten zien hoe je je focus kunt verleggen van obstakel naar mogelijkheid. Ik ben de grootste cheerleader die je ooit zult ontmoeten. En ik ben toegewijd om je te motiveren, aan te moedigen en je de kracht te geven om je volledige potentieel te activeren.

HET IS TIJD VOOR JOU OM EEN PIONEER TE ZIJN!

Een trailblazer of pionier is iemand die als eerste iets doet wat nog niemand eerder heeft gedaan.

Het is tijd om de grenzen van je leven te doorbreken. Bevrijd jezelf van de verwachtingen van anderen. Activeer je volledige potentieel en word de persoon die je wilt zijn. 

Je bent omringd door een net van mogelijkheden. En elke inspiratie die je ontvangt betekent een stipje op dat net dat een mogelijkheid kan worden.

Ik werk met tieners die een beter leven voor zichzelf willen, die verlangen naar een grandioze toekomst, die voluit willen gaan in het worden van alles wat je kunt zijn.

*Als je de middelen niet hebt om in mijn mentorprogramma’s te investeren, neem dan alsnog contact met mij op! Ik ben vastbesloten om geen enkele tiener achter te laten.