+32 476 979 919

De Regain Your Power Video Cursus is een 12-weken programma voor gamechangers, soulshakers en professionals van wereldklasse, die klaar zijn om hun leven, carrière en/of business naar een hoger niveau te tillen.

Heb je het gevoel dat er meer in het leven is dan wat je nu ervaart? Heb je grote dromen, maar weet je niet hoe je ze moet verwezenlijken? Ben je gefrustreerd over je beperkende gedachtenpatroon dat je ervan weerhoudt om de gewenste resultaten te bereiken?

 

Dit programma is ontwikkeld voor mensen die vastberaden en moedig zijn om eindelijk het leven te ervaren dat ze wensen en bovenal verdienen. Mensen die hun zelfbeeld en zelfvertrouwen willen verbeteren.

Tijdens dit programma geef ik je nieuwe kennis en inzichten over hoe je oude patronen kan doorbreken en transformeren in succesvolle gewoontes en overtuigingen die je ondersteunen om je leven aanzienlijk te verbeteren.

 

Het programma Regain Your Power is gebouwd met de garantie van blijvende groei en verandering. In 12 weken tijd word jij een nieuwe versie van jezelf en heb je duidelijkheid en vertrouwen om stappen te zetten in de richting van je dromen.

DE REGAIN YOUR POWER METHODE HELPT JE OM JE IMPACT TE VERGROTEN.

In 5 stappen gids ik je naar meer mogelijkheden, meer opportuniteiten, meer voldoening, meer vertrouwen, meer richting, meer fun, meer leven, meer…

Creëer Je VISIE

Je weet wat je niet wilt maar vindt het moeilijk om te bepalen wat je wel wilt? Je hebt het gevoel dat je niet bent waar je zou moeten zijn in het leven, in je carrière of je business? Wat zou het betekenen om eindelijk de resultaten te bereiken die je wenst en verdient?

Je maakt je visie duidelijk en bepaalt de roadmap om je bestemming te bereiken. Met als resultaat meer duidelijkheid en vertrouwen om je dromen waar te maken.

Ontdek je echte IDENTITEIT

Wie ben je echt? Wat tolereer jij? Wat is het dat je het gevoel geeft dat je niet je beste leven leeft?

Het is belangrijk om de echte jij helemaal opnieuw te ontdekken. Wat creëert de angst en twijfel die je tegenhouden? Van zodra je je pure krachtige kwaliteiten ontdekt, kun je beginnen met het maken van de verandering die nodig is om je doelen te bereiken.

Activeer je GLADIATOR MINDSET

Je groeimindset activeren is belangrijk om beperkende denkpatronen te doorbreken. Je gaat beseffen wat je echte waarde is. Je gaat je niet laten tegenhouden om je doelen te bereiken. En dan gaat er een wereld van kansen en mogelijkheden open.

Je negatieve selftalk begriujpen en omzetten in een positieve selftalk is de sleutel tot succes.

Bepaal Jouw SUCCESS STRATEGIE

Er is al veel gezegd en geschreven over succes strategieën. De overdaad aan informatie kan overweldigend zijn waardoor je nog meer uitstelgedrag gaat vertonen. Bepaal zelf welke elementen voor jou werken en implementeer ze in je leven. Stap voor stap.

Jij bepaalt welke strategie voor jou werkt, zonder invloed van buitenaf. Door je unieke succesformule te creëren maak je de verandering die nodig is om alles te bereiken wat je wenst.

SPRING in je BRILJANTE toekomst

Het leven is een geschenk en de wereld is er voor jou. Impact maken begint met het nemen van effectieve stappen en de wereld te laten zien dat je er klaar voor bent. Een plan van aanpak helpt je op weg en zorgt ervoor dat je je doel niet uit het oog verliest.

De wereld heeft jouw talent nodig. Er zijn mensen die op je wachten. Vind de motivatie die je helpt om ervoor te gaan en spring in je schitterende toekomst. Neem een risico en geef je over aan wat de oneindige mogelijkheden voor je in petto hebben. Het is dan dat je de magie begint te zien.

Inbegrepen zijn...

6 Webinars over de thema's die we gedurende 12 weken behandelen.

Het Regain Your Power Werkboek dat je helpt om te reflecteren op de thema's die we behandelen.

Een privé faceboek community van like-minded en like-hearted souls die hun ervaringen delen en samen groeien.

BONUS: Een accountability call met Yasmina 30 dagen na voltooiing van het programma.

HET IS TIJD OM DE REGIE OVER JE LEVEN TERUG TE NEMEN!

Jij verdient het om de resultaten te behalen die je voor ogen hebt. Je verdient een overvloed aan mogelijkheden. En het belangrijkste, jij verdient het om je leven het best mogelijk te beleven!

 

Ga nu aan de slag en vergroot je zelfvertrouwen, verkrijg duidelijkheid en neem de kickstart om je dromen vorm te geven, volledig in lijn te komen met wie je werkelijk bent, volledig in je kracht en grootsheid te gaan staan, voorwaartse actie te nemen en de impact te maken waarvan ik weet dat die nodig is in deze wereld.

 

You’ve got this! Let’s do this!

GETUIGENISSEN