19 juni 2023

De one two punch voor succes: Authenticiteit en afstemming

Ben je er klaar voor om mij je te laten helpen je leven te veranderen?

Neem vandaag nog contact met me op en laten we het proces starten

Deel deze post:

De one two punch voor succes: Authenticiteit en afstemming

Heb je ooit het gevoel gehad dat je met je hoofd tegen de muur slaat?

Je probeert herhaaldelijk een doel te bereiken, maar je lijkt het nooit te bereiken. Je worstelt in plaats van vooruit te komen en je doelen met gratie en gemak te bereiken.

Je bent niet alleen. De strijd om te komen van wat we niet willen naar wat we wel willen, is helaas een fundamentele strijd voor veel mensen. Om te krijgen wat je wilt, moet je bereid zijn om de strijd te beëindigen en in actie te komen.

De eenvoudigste manier om van “vastzitten” in actie te komen zonder strijd is door authentiek te zijn en je af te stemmen op je authenticiteit. Authenticiteit betekent dat je verbonden bent met je kern en dat je verlangens een ware weerspiegeling zijn van je innerlijke zelf en ziel.

Afstemming betekent dat je hele wezen in overeenstemming is met het doel dat je wilt bereiken. Bijvoorbeeld, je komt op een avond thuis van je werk en je bent erg moe. Maar deze avond is je work-out avond. Je gaat op de bank zitten en moet jezelf overhalen om je sportkleren aan te trekken en naar de sportschool te gaan. Wat je hebt gedaan om een deel van jezelf te overtuigen om naar de sportschool te gaan, terwijl het eigenlijk op de bank wilde rusten, heet afstemming. Je hebt jezelf afgestemd op het idee en de intentie om te gaan sporten, hoe moe een deel van je zich ook voelde.

Om een einde te maken aan de strijd en je doelen met succes te bereiken, moeten alle delen van jezelf samenwerken voor manifestatie. Dat betekent dat alle aspecten: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel, op één lijn moeten zitten wat betreft een doel. Er mogen geen twijfels of beperkende overtuigingen zijn.

Het volgende beschrijft een proces dat je kunt gebruiken om een echtheidscontrole uit te voeren met betrekking tot je doelen en jezelf in overeenstemming te brengen met je doelen.

Stap 1

Ga rustig zitten - creëer een vredige, serene en verzorgende ruimte voor jezelf. Het moet een ruimte zijn waar je je comfortabel en veilig voelt. Breng enkele minuten door in stilte en innerlijke reflectie over je doel. Houd papier en pen bij de hand.

Stap 2

De echtheidscontrole:

Vraag jezelf af (ga naar binnen) of dit doel op dit moment het juiste doel voor je is om te bereiken.
Als het antwoord is ya , ga naar de volgende stap. Als het antwoord is nee ,vraag wat op dit moment een geschikter doel voor je zou zijn.

Stap 3

Uitlijning.
Zodra je een gedefinieerd en authentiek doel hebt, is het tijd om afstemming te creëren.

Blijf in je ruimte van rust en comfort; vraag om met je mentale lichaam te spreken. (Je herhaalt stap drie met elk van de aspecten of lichamen)

Vraag je mentale lichaam of het bereid is om in overeenstemming te zijn met je doel. Het doel van deze vraag is om eventuele blokkades of beperkingen in je mentale lichaam met betrekking tot het doel aan het licht te brengen.

Als het antwoord ja is, ga dan door naar het volgende lichaam of aspect: fysiek, emotioneel en spiritueel.
Als het antwoord nee is, begin dan gewoon een gesprek met dat deel van jou.

Enkele vragen om mee te beginnen zijn: Waarom ben je niet bereid om je op dit doel af te stemmen? Wat zou er voor nodig zijn om je op dit doel af te stemmen?

Wanneer een deel niet bereid is om in lijn te zijn met een authentiek doel, kan de oorzaak angst of onzekerheid zijn. Meestal wordt de situatie verholpen door het deel te helpen begrijpen dat er voor het wordt gezorgd, dat het veilig is en dat het niets te vrezen heeft.

Voer eenvoudigweg een gesprek met het deel en informeer het over de waarheid. Zodra je de bereidwilligheid van alle lichamen hebt ontvangen, denk er dan aan ze te bedanken voor het ondersteunen van de manifestatie van dit authentieke doel.

Bevestig je afstemming op dit doel en je intentie om het te manifesteren.

Door dit proces te voltooien, heb je een authentiek doel gecreëerd en jezelf volledig afgestemd op dit doel. Je kunt nu zonder strijd vooruit omdat alle blokkades zijn verwijderd. Succes zal nu van jou zijn.

Lees & Meer informatie

Meer van de blog

Inspirerende inhoud om je te helpen je leven om te buigen naar het pad van succes

Reflecteer en Recharge

Als empowerment coach en transformational trainer, weet ik wat het belang is van rust en reflectie. Daarom ligt de nadruk in deze nieuwsbrief op het

Lees Meer

Book Your Free Session Now

Fill in the form below to book a 30 min no-obligation consulting session.
I will reply within 24 hours.